ANNONS

FLATS

/

Mina favoritflats är dessa från Heelow som är så snygga och sköna! Gillar den spetsiga tån. De leopardmönstrade och de svarta är mest använda men de gråblå tror jag kommer användas mycket i vår. Jag har haft dem sen förra våren men de svarta finns fortfarande i lager hos Heelow och dessutom på rea. En fin vardagssko som passar lika bra till fest. Man får lite känslan av att bära pumps, men utan klack.

Jag sitter här i soffan nu (utan sofföverdrag haha eftersom de är i tvätten) och mitt huvud eller snarare hjärna är som gröt. Jag skulle behöva en lugn dag imorgon men har mycket jobb innan påskhelgen och vill hellre känna mig lite ledig när barnen är lediga så ska ta tidig kväll nu och hoppas att huvudet är med mig imorgon. VILL orka och vill kunna göra allt det jag planerat. Jag får lätt ångest när kroppen och huvudet inte orkar det jag planerat och vill göra. Samtidigt måste jag lära mig att bara lyssna på de signalerna innan jag blir helt urlakad. Men jag erkänner att det är svårt.

Hoppas du har en fin kväll! Kram/E

8
24

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00