ANNONS

VECKANS SNAPSHOTS

/

Godmorgon måndag! Solen skiner och den timmen vi förlorat kändes liiite när klockan ringde imorse men inte så mycket som jag trodde. Och barnen var himla pigga och somnade ”vanlig” tid igår efter bad och massor av uteaktiviteter så jag tror vi är på banan. Tänkte vi skulle kika lite på veckan som gått innan vi kör igång denna påskvecka!

Den här lilla löken vi alltid gosa ♥ Han sover med mig, vilar med mig och ser på TV med mig. Men snart är det sommar och då är han mer ute än inne. Våra katter är familjemedlemmar och jag kan knappt förstå att man kan älska så mycket!

Jag & den här stjärnan har hängt i stallet med Lilla Lo. Jag som är hästrädd är inte rädd för denna sköning. Jag vågar klappa och prata bebisspråk med honom. En bra början liksom.

Kompisar ♥

Jag har hälsat på Johanna & Henry. Den lilla godbiten sov hela besöket så jag fick bara lyssna på urgulliga snarkningar och kära ner mig totalt i hans pyttesmå fötter! Orkar inte!

Bästa jobbsällskapet! Min älskade Mani ♥

I fredags var vi på middag hos svärföräldrarna och svärmors ena (!!!) walkincloset var som att gå in i en butik. Härmed är det officiellt att jag har INTE så mycket kläder ändå haha.

Fredagsmys i vårt hus!

Härlig, lång lördagsfrulle!

Avokadoröra är min nya craving!

Gucci ÄR en bebis

Ugnspannkaka till kidsen

Mina älsklingar!

Ja det var några bilder från veckan som gått. Nu kör vi måndag och jobb innan vi drar till stan för att köpa lite påskpynt, skor till grabsen och sen blir det lek & spring på äventyrscenter. Får inte skriva lekland enligt barnen för det är för småbarn haha.

Kram/E

7
38

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00