ANNONS

MÅNDAGSLISTAN

/

1. Vad ser du fram emot den här veckan?
Påsken såklart! Och jag vaknade faktiskt upp denna måndag utan ångest. Kanske för att jag kör på min egna tips med att ladda batterierna ordentligt under helgen, planerar mer både vad gäller jobb och andra ”måste-göras-saker”. Jag behöver den strukturen.

2. Dagens inspo?
Rutigt, beige, brunt, kamel, vitt, denim… Tänk kappa, jeans, pumps och en tight vit t-shirt eller blus. Simple as that!

 

3. Hur ser veckans matlista ut?
Åh gud det har vi tyvärr inte planerat. Grillat i påsk i alla fall och under veckan tror jag vi kör på tacos (no shit), sallad, fisk & köttfärssås & spaghetti.

4. Något du tycker om att göra och vill unna dig denna vecka?
Träna!!!

6. Vad hände idag?
Vi har varit till Uppsala en sväng. Köpt lite påskgrejer och varit på Turbo där vi sprungit runt. Enzo bad om att få åka hem efter 1.5 timme. Då var han slut som artist haha. Han vill aldrig åka hem från sånt annars.

7. Dagens känsla?
Bra! Riktigt bra!

8. Vad åt du till frukost idag?
Avokadoröra med massor av chiliflakes på majskakor.

9. Vilken tid  vaknade du?
06.15

10. Hur ser du ut idag?
Pyjamas just nu och dags för Bonusfamiljen. Gillar du Fredrik Hallgren lika mycket som jag gör (älskade Karatefylla och Aina 112) så lyssna på Nemo möter en vän där han är med denna vecka!

3
26

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00