ANNONS

WARDROBE

/

Sköna söndag! Vi har precis kommit hem från simhallen jag och barnen. Det blev aldrig något lekland igår då R fick larm precis innan vi skulle åka och blev borta i över 5 timmar. Så vi kör lekland imorgon när barnen slutat skolan. Så idag fick det bli bad i alla fall och grabbarna har ju även simskola nu i eftermiddag. De ääälskar att bada : )
Solen skiner här och det är en riktigt härlig dag. Jag ska fota några grejer till bloppisen så kanske den kommer upp ikväll. Har några fjäderjackor, Kenzo-tröja mm som ska upp. Och så ska jag ju fota mina val inför min capsule wardrobe-utmaning.

Happy Sunday darlings!

Kram/E

0
15

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00