ANNONS

10 SAKER ATT GÖRA UNDER HELGEN FÖR ATT VARA PÅ TOPP NÄSTA VECKA

/

Jag har några tips som är perfekt att göra under en ledig helg, för att boosta sig själv och även göra så att man får en riktigt bra vecka därefter! No more söndagsångest! Kanske kan du hitta några tips att anamma?

1. Sova & vila ordentligt under helgen. Med barn kanske nätterna inte alltid bjuder på tillräckligt med sömn men passa då på att ta en nap under dagen om tillfälle finns. Och i en relation, turas om att ta sovmorgon!

2. Planera in roliga saker som du mår bra av! Eller ha ett helt tomt schema om du mår bättre av det. Lediga dagar ska ju kännas härliga!

3. Träna! Har du inte fått in träningen under veckan se till att planera in ett eller två pass under helgen! Eller ta en promenad och lyssna på en podcast.

4. Laga god mat och fyll på med härliga saker. Bra mat såklart men unna dig också det du tycker är riktigt gott! Lördagsgodis, hello!

5. Ha en mysig helgrutin vare sig du är singel, sambo eller lever med en familj. Här är fredagsmyset heligt och man är extra glad & pirrig hela veckan när man tänker på vad som väntar : )

6. Planera outfits för veckan! Älskar detta och det underlättar så mycket i vardagen. Dessutom är det roligt att planera när man har tid. Inte 06.30 en vardagsmorgon när stressen är total.

7. Peela kroppen & ansiktet & lägg ansiktsmask. Min absolut bästa söndagsrutin : )

8. Tvätta, vik i ordning alla plagg, packa barnens väskor (eller låt dem göra det själv om de har ”åldern inne”), plocka undan och se till att det är ordning & reda.

9. Skriv matlista för kommande vecka och om möjligt, storhandla så att kyl & skafferi är påfyllda.

10. Planera veckan! Hur ser det ut med jobb, möten, barnens aktiviteter? Tid för träning? Skönt att få lite struktur över veckan innan vardagshjulet börjar snurra igen.

2
39

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00