TÄVLING – NATURDIET

 

I samarbete med Naturdiet

Som du kanske vet gillar jag Naturdiets produkter som passar utmärkt att slänga i sig i farten som ett bra mellis eller vid de tillfällen du behöver bra energi tex. innan ett träningspass eller när du inte hinner äta lunch.

Jag brukar ta en bar innan träningen om jag tränar på eftermiddagen. Mättar lagom och ger perfekt energi. De har även ett högt proteininnehåll & fibrer.

Nu så kan du som läser min blogg tävla om Naturdiets shakes och bars! Jag kommer välja ut tre vinnare som vinner antingen en låda med 36 st bars eller 36 st shakes (du får välja 3 smaker på dina shakes)!

För att vara med och tävla:

– Beskriv när du skulle vilja använda Naturdiets shakes eller bars i din vardag.

Tävlingen pågå tom. 28 mars.

Kram/E

 

 1. Under vår och sommar består min träning av långa promenader i skogen och träning på utegymet , jag packar då alltid med mig bars eller shakes att fylla på energin med ute i skogen. Skulle bli så glad om jag vann lite påfyllning 🙂

 2. Jag hade valt att äta dess till frukost på mitt jobb och till eftermiddagsfikat ist för en kaka.
  Jag har en sjukdom som gör att jag inte kan träna så ofta jag önskat och då är kost och återhållsamhet extra viktigt!

 3. Självklart håller jag tummarna för en vinst då jag har fruktansvärt svårt att få i mig rätt mat och mer mat när jag har två små kids som springer runt benen varje dag. Att få komplettera vardagen med detta nyttigare alternativ hade troligtvis räddat mig näringsmässigt och energimässigt, haha!

 4. Jag skulle använda dessa som tillägg i farten i den hektiska vardagen med 2 hockeyspelande barn som har träning och match veckans alla dagar, samt att jag har en 4 månaders på höften som kräver sitt, så sätter man sig själv och sina behov som mat, sist. Vilket är helt fel. Med detta som komplement skulle energin räcka längre och jag skulle få mer balans i min kost. 🙏🏻💪🏻👶🏼

 5. Med en liten 3 månaders här hemma kan mitt matschema tyvärr bli lite si så där med så därför skulle dessa shakes alternativt bars bli min räddning till att få i sig lite extra energi 🤗

 6. Jag studerar och ofta under mina tentaperioder behöver man den där extra energin och att fika är inte det bästa då jag försöker gå ner några kilon. Och att dessutom alltid kunna ha med sig en bar eller en shake i väskan, hade varit så bra! Så att vinna det här hade varit toppen och hade underlättat både mina studier och min viktnedgång! 🙂

 7. I den aktiva vardagen. Jag har en tendens till att glömma bort mig själv. skoltjejen har alltid frukt i väskan, eller alltid ett mellanmål om vi är på språng, lillebror har sina smooties, men mamman?!😅
  Barsen är en perfekt life-saver att lägga i bilen, vagnen, skötväskan, handväskan .. ja överallt där krisen kan uppstå, krisen som man helst vill undvika… en mamma med lågt blodsocker!

 8. Åh,Jag skulle så gärna vilja ha mealsen när jag rushar mellan olika aktiviteter efter jobbet. Ungar som har dans,fotboll m.m. Man hinner ju inte äta efter jobbet när man direkt ska iväg. Blodsockret nere i botten,då skulle detta va toppen! ❤️

 9. Väntar mitt andra barn nu i april 🙂 och du vet hur livet kan komma emellan med småbarn :). så jag skulle använda shakes eller bars dagligen i vardagen för extra energi. Även om varje dag inte innefattar ett träningspass kommer energidepåerna behövas fyllas på och då passar detta perfekt. Tack för en toppen blogg och jag längtar tills du och Johanna drar igång podden igen. Kram

 10. 🌟🌟 Åh, blev helt lycklig när jag läste om tävlingen🌟🌟 Använt deras produkter en del nu efter min förlossning. Det är de enda som hjälper mig att komma tillbaka i form. Det hjälper mig mot mitt mål så detta hade varit super att vinna så blir det en ”push” i rätt riktning ❤️❤️❤️❤️

 11. Väntar 3:e barnet med BF 6 April, detta vore perfekt att ha hemma till mellis eller när tiden inte räcker till!

 12. För mig vore det perfekt med en bars eller shake att ta i farten när jag ska hämta barnen på förskolan efter en dag på jobbet.
  Håller tummarna!
  Stor Kram

 13. Åh denna vinst skulle passa mig och min hektiska vardag perfekt! Är ofta på språng mellan högskolan, mitt extrajobb och sen så gymmet! Skulle underlätta att alltid ha en bar i väskan att ta till då jag ofta glömmer bort/ inte hinner få i mig något mellanmål. Håller tummarna 🙂

 14. Skulle vilja vinna då jag som nybliven platschef värnar om mina arbkamraters hälsa, energi-intag. Så dessa barer skulle få mätta deras kroppar med bra energi när de springer runt mkt och långt emellan matrast. Väldigt lätt bli trött då och detta vore ett perfekt mellanmål.

 15. Jag ska gå ner i vikt till en utlandsresa i juni och sen till min kusin bröllop i juni, så jag behöver nyttiga och bra bars för att kunna ha bra mellanmål och inte små äta. Vill nå mitt mål men behöver bra saker att äta. Med vänlig hälsning Jessica

 16. Jag skulle ta en i bilen så att jag får lite extra energi efter en arbetsdag innan jag hämtar barn på skola och dagis… en mamma med energi är en glad mamma och en glad mamma är glada barn ❤️

 17. Åh!!!! Vilken bra tävling 🤩
  Jag är ofta på språng och mitt arbetsschema varierar och därav går det inte alltid att ha fasta måltider. Så barsen från Naturdiet skulle vara perfekta som mellanmål och även som du gör Engla….ta innan träningen 💪🏼👊🏼 Mättar och ger energi, hur bra som helst ju 😁
  Eller varför inte tärna i småbitar och ha till fredagsmyset istället för lösgodis 😊

  Nu håller jag hårt i tummarna och hoppas på tur ✊🏼✊🏼🍀

  Trevlig Kväll fina!
  Puss å Kram ❤️

 18. Hur skulle livet se ut utan dessa barer? De passar före träningspasset, ibland åker jag till gymmet direkt efter jobbet. Eller som mellis när magen skriker efter något snabbt. Eller till 11-kaffet- bästa! Så gott och få känslan av en liten fika, men lite bättre än den där chokladbiten eller bullen… Barsen har räddat mig många gånger! Hoppas på denna strjärnvist som skulle förgylla min vardag…

 19. Åh dessa bar skulle underlätta så mycket i mitt yrke som lärare.
  Det är väldigt mycket olika behov bland eleverna som oftast äter upp mina raster.
  Jag skulle ibland behöva något som höjer mitt blodsocker men även mitt tålamod och den inspirerande lärare som jag vill vara.
  Detta gäller såklart även i vardagen då jag vill vara den tålmodigaste mamman till mina fina barn.

 20. Jag har 35kg att gå ner efter min graviditet, känns som det kommer bli en riktigt tuff resa. Jag skulle äta en bar som mellis när sötsuget blir för stor eller om jag behöver lite extra energi efter träning. Shaksen skulle jag ta istället för middag första tiden för att det ska hända nåt på vågen och ge mig en kickstart att fortsätta träna och äta rätt💪🏼

 21. Åh dessa bar skulle underlätta så mycket i mitt yrke som lärare.
  Det är väldigt mycket olika behov bland eleverna som oftast äter upp mina raster.
  Jag skulle ibland behöva något som höjer mitt blodsocker men även mitt tålamod och den inspirerande lärare som jag vill vara.
  Detta gäller såklart även i vardagen då jag vill vara den tålmodigaste mamman till mina fina barn.

 22. Låter perfekt att få pröva ett nytt bra mellis. Om jag blir vinnare tänker jag äta dom de dagar jag jobbar sent, perfekt med extra energi innan jag kommer hem till familjen 😊så energi finns till att mysa med barnen och natta dom då jag inte har riktigt tid till att äta middag innan kvällsbestyren dessa jobbdagar.
  Perfekt även de dagar jag tränar innan middagen så hoppas ✊️.
  Tack för en bra blogg 🤩

 23. Efter förra årets separation från mina barns pappa rasade jag i vikt. Jag slutade äta och började samtidigt träna frenetiskt. Mådde urdåligt. Nu är jag på banan igen, barnen mår bra och jag har en ny man i mitt liv. Det enda jag vill hålla kvar från tiden när jag mådde som sämst är vikten, för första gången i mitt liv har jag en vikt som passar min längd och min kropp. Men hur lätt är det att hålla vikten när man är nykär….? Middagar och soffmys lockar mer än gymmet och löparspåret just nu. Med Naturdiets produkter kanske jag lyckas hålla vikten tills lusten att träna kommit åter?!

 24. Naturdiet’s bars!
  Då jag arbetar som föreståndare på Smultronstället (Sveriges största glass-restaurang) och öppnar för säsongen om ca en månad igen. Vore dessa perfekta för mig att kunna ta som mellis, i farten. Ett bra alternativ för mig då det annars äts för mycket glass 🙄

 25. För att arbeta på en förskola med en stor barngrupp där de flesta har mycket spring i benen krävs mycket energi. Jag skulle använda naturdiets bars som extra energikick på mitt jobb när det krisar till samt innan träning.

 26. Som lärare i förskolan är man alltid i farten och dessa hade ju varit perfekt eftersom jag aldrig testat detta märke. I vanliga fall ersätter jag frukten på morgonsamlingen med en proteinshakes. Jag skulle vilja testa barsen om man inte kan ta hälften av varje?🤗

  Kram från Luthagen

 27. Naturdiet skulle vara ett toppen mellanmål i stallet! Jag är ofta i stallet många timmar och tiden flyger iväg när jag väl är där, tyvärr glömmer jag ofta att äta. (Vilket märks på mitt humör när jag kommer hem tycker min sambo) ;p den här vinsten skulle ge mig mer energi och ett bättre humör när jag kommer hem 🙂

 28. Jag är mammaledig och hemma med min snart sex månaders lille pojke och ibland räcker tyvärrinte tiden till för att få ihop mellanmål eller frukost till mig själv så då vore Naturdiet ett perfekt val.
  Kram o tack för en bra blogg!

 29. Jag jobbar långa pass på sjukhus. Ibland är det så stressigt att jag går flera timmar utan att äta något. Då hade det varit fantastiskt att i rushen få smaska i sig en god shake, så man i alla fall kan få någon form av energi och mättnads känsla. Ofta jobbar man med hög press vilket ofta bidrar till huvudvärk o yrsel. Jag kommer använda dessa shakes som en räddning när pressen blir för hög och jag i vanliga fall inte skulle hinna äta något. Kram för en fin blogg
  Idaa

 30. Naturdiets bars vore perfekt att ha med sig till jobbet. Jag jobbar inom hemtjänsten och ibland behövs extra energi när man cyklar och springer i trappor en stor del av arbetspasset.

 31. Jag skulle använda de när jag är i högskolan. Underlättar när man snabbt behöver äta något och inte alltid har tillgång till mikro eller orkat släpa med sig kylväska till maten etcetc:)

 32. Jag skulle äta dem till lunch när jag står på jobbet. Är säljare och står mycket ensam i butiken vilket gör det himla osmidigt att värma matlåda! Sen vore det ju bra för vikten att byta ut lunchen mot en shake eller bar från Naturdiet. 👍

 33. Jag skulle ta med mig Naturdiet shake till stallet. Timmar springer iväg varje gång man åker till stallet och efter en utmattningsdepression så har man svårt att hålla både humör och energi uppe. Vilken lycka att då kunna plocka fram en Naturdiet shake från väskan och njuta av både smak och lite extra energi! 🙏🏼😍

 34. Efter en lång eftermiddag på jobbet hade det här vart en så god och perfekt uppladdning inför min träning som genomförs direkt efter jobbet. Ett smidigt, gott och enkelt mellanmål, jag hade därför valt att avnjuta mina bars på jobbet 🙂

 35. Jag pendlar till jobbet och är alltid rätt trött när jag kommer hem på kvällarna. För mig skulle shakes eller bars vara perfekt att äta på tåget på vägen hem för att landa hemma hos familjen med energinivåerna på topp.

 36. Jag är gärna med och tävlar för detta vore så bra att vinna! Jag har två barn och försöker klämma in flera träningspass i veckan men som mamma och allt som måste göras är det som du skriver att ibland hinner man inte äta lunch eller så. Då vore det så bra att ha en bar eller Shake till hands som man kan ta innan så jag orkar bättre! Har inte smakat deras produkter så det vore också kul så kanske jag fortsätter köpa dem 😊 Kram

 37. Hej Engla!
  Vilken rolig tävling!
  Naturdiets bars hade varit ett perfekt sätt för mig att maximera tid och energi i det stressiga pendlarlivet på väg i bilen från jobbet mot träning och förskolehämtning. Förhoppningsvis skulle det resultera i bättre träningsresultat och en mer harmonisk mamma haha 😉
  Kram

 38. Jag hade använt barsen som mellanmål eller som en extra energi höjare när middagen dröjer längre och magen börjar kurra! 😊

 39. Ååå detta hade ju varit perfekt för mig! Har nyligen bytt jobb där jag numera konstant sitter i bilen till/hem från jobbet och emellan massor möten och kundbesök hela dagarna. Detta skulle vara räddaren för mina numera dåliga matrutiner.

 40. Toppen att ha i skötväskan nu när jag är föräldraledig och tiden ibland är knapp. Att då kunna ha en bar tillhands när blodsockret sjunker och ingen tid att fixa mat finns vore perfekt! Även praktiskt när jag ska börja plugga om ett par veckor. Toppen att ta till mellis till kaffet på eftermiddagen när energin och koncentrationen börjar tryta.

 41. Hej! Jag har alltid hållit igång fint med träningen men tappade dessvärre motivationen i starten av den här terminen. Nu har jag snöat in totalt på studier kring hur fysisk rörelse påverkar hjärnan positivt och är nu supermotiverad att ta i på gymmet igen. Effektivitet kommer dock vara A och O för att lyckas hålla en bra planering och en bar i väskan skulle vara en dröm, så underlättade ! Tack för en fin blogg, är sådant fan av hur du fotar!

 42. Har småbarn så för att få ihop vardagen med barn, jobb och träning brukar jag träna på lunchen och då käkar jag lunch framför datorn. Har testat många bars men inte denna än så håller tummarna för att vinna.

 43. Jobbar olika långa pass, svårt med måltiden då rast få jag ta efter verksamhet. Ofta är man hungrig så man bli yr så en snacks eller Shake kan rädda mig. Har tröttna5 på bananer som annars ha till hands. Och att efter långarbetspass köra sonen till boxningen och sitta där meda n magen kurra… ingen höjdare då något gott i väska hade varit guld värd☺️

 44. Jag är extremt känslig för lågt blodsocker och ”tappar gnistan” och blir en riktigt argbigga när jag blir hungrig. Min omgivning skulle därför bli glad för vinsten! 😉

 45. Jag skulle äta de till frukost. Finns ingen chans i världen att jag hinner äta en ordentlig frukost innan jobbet med en småtting på 2 år. En bar i magen-sedan redo att starta dagen 👏🏻❤️

 46. Jag fick mitt första barn för åtta månader sedan. De senaste månaderna har Naturdiet varit en del av min kost i vardagen. Dels för att deras produkter är fantastiskt goda men de har även hjälpt mig att bli av med några mammakilon genom att ersätta enstaka mål. Så nu är det bara att fortsätta, därför vore denna vinst helt perfekt för mig! 😊

 47. Åhhh, som jag önskar att en låda bars skulle hitta hem till mig! Jag är alltid på språng överallt och prioriterar att alla andra mår bra och får mat i sig innan jag själv får något i magen. Ofta kan det ta tid innan jag lyckas sätta mig ner och äta då jag har två små barn, två hästar och en hund. Detta hade varit perfekt för mig att ta till i farten och när tiden inte räcker till! 🙂

 48. Jag har precis flyttat till ett annat land med min man(han har dock bott här tidigare då han är uppvuxen här). Saknar Sverige även om det bara är att köra hem om jag vill men man ska hinna också… Med ett fulltidsjobb och att komma in i nya rutiner med nytt språk har tyvärr allt med hälsosamma måltider blivit lidande. Jag som var så duktig på att träna tidigare & vägde då iaf 4 kilo mindre… Jag småäter för jag inte riktigt vet vad jag ska äta för sunt mellanmål. Hade önskat detta och kick-starta detta liv här så när man är på väg hem från jobb hittar extra energi och orkar träna igen. Vill inget hellre!

 49. Jag är inne i ett grymt flow i min träning, mycket av den blir av innan jobbet. Fantastiskt att man kan börja älska gymmet!

  Jag arbetar heltid på fritids, i skolans värld serveras tyvärr inte världens mest energirika kost.. Ofta blir det en macka på språng till mellanmål, det är svårt att sitta ner med barnen och äta då man ska vara på så många ställen samtidigt. En bar på språng hade varit ett betydligt bättre och trevligare mellanmål än den där mackan!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..