MIDDAG SOM SMAKAR VÅR

 

Innehåller annonslänkar

Det var vår i luften här igår så vi grillade till både lunch och middag. Till lunch korv med bröd och till middag blev det kycklingfilé, sötpotatis & sallad. Smakar vår & sommar! Invigde våra nya tallrikar från Cervera och de klassiska servetterna från Rörstrand. Så fina!

Älskar sötpotatis i ugn! Blir nog samma idag : )

Skön söndag här med sovmorgon och soffhäng. Jag hade magont hela dagen igår så det blev ingen träning alls. Vi njöt här hemma ute i solen, barnen lekte i snön och jag satt mot husväggen och njöt. Katterna vågade sig ut också, snövägrare som de är. Det märks även på dem att det är vår i luften. Underbart!

Jag tror det blir träningsvila även idag, vi får se. Vi ska ut i solen strax och sedan är vi bjudna på fika hos min mormor innan det är dags för simskola för pojkarna.

Önskar dig en härlig söndag! Kram/E

  1. Hur gör du sötpotatispommes så de blir krispiga? Jag brukar köpa ICAs egna på påse men vill gärna göra egna!

    1. Ja ICAs är goda men fräschare att göra egna. Jag delar dem bara i bitar, lägger i en form eller på plåt, ringlar olivolja över och saltar. In i ugnen 30 min ca.

    2. Kör potatisstavarna i ugn, utan olja eller nåt, på 100-120 grader i typ 20-30 min, öppna lyckan och ånga av efter halvatiden. Sen tar du ut, höjer till 225 grader, vänder dem i olivolja och stoppar in igen tills de har fin färg, 10-15 min. Det blir superkrispigt och inte sådär degigt. Läste om knepet i Elle för några veckor sen och har gjort så efter dess!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..