MIDDAG SOM SMAKAR VÅR

 

Innehåller annonslänkar

Det var vår i luften här igår så vi grillade till både lunch och middag. Till lunch korv med bröd och till middag blev det kycklingfilé, sötpotatis & sallad. Smakar vår & sommar! Invigde våra nya tallrikar från Cervera och de klassiska servetterna från Rörstrand. Så fina!

Älskar sötpotatis i ugn! Blir nog samma idag : )

Skön söndag här med sovmorgon och soffhäng. Jag hade magont hela dagen igår så det blev ingen träning alls. Vi njöt här hemma ute i solen, barnen lekte i snön och jag satt mot husväggen och njöt. Katterna vågade sig ut också, snövägrare som de är. Det märks även på dem att det är vår i luften. Underbart!

Jag tror det blir träningsvila även idag, vi får se. Vi ska ut i solen strax och sedan är vi bjudna på fika hos min mormor innan det är dags för simskola för pojkarna.

Önskar dig en härlig söndag! Kram/E

 1. D skriver:

  Hur gör du sötpotatispommes så de blir krispiga? Jag brukar köpa ICAs egna på påse men vill gärna göra egna!

  1. Engla skriver:

   Ja ICAs är goda men fräschare att göra egna. Jag delar dem bara i bitar, lägger i en form eller på plåt, ringlar olivolja över och saltar. In i ugnen 30 min ca.

  1. Cissi skriver:

   Kör potatisstavarna i ugn, utan olja eller nåt, på 100-120 grader i typ 20-30 min, öppna lyckan och ånga av efter halvatiden. Sen tar du ut, höjer till 225 grader, vänder dem i olivolja och stoppar in igen tills de har fin färg, 10-15 min. Det blir superkrispigt och inte sådär degigt. Läste om knepet i Elle för några veckor sen och har gjort så efter dess!

   1. Engla skriver:

    Så smart! Måste testa 🙌🏼💫💫

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..