LÅNGT HÅR + ERBJUDANDE

 

I samarbete med Frans

I fredags var jag hos Frans i Uppsala och blev riktigt vårfin i håret. Maria fixade färgen och la lite extra slingor i botten men behöll ändå min grund så det blir lite balayage-känsla. Det gjorde stor skillnad och jag inser att jag behöver vara rätt ljus för att mina färger ska komma fram. Jag har ju rätt ljusa ögon (gröna) och tycker att jag försvinner i mörkare hår.

När Maria var klar med slingorna tog Erica över och satte i nytt hår från Hairtalk. Vi körde på det längsta och Erica tyckte det var så kul att få sätta i så långt hår haha. Sällan någon vågar det tydligen. Men jag var sugen på ett långt svall nu till vår & sommar och älskar det! Så jäkla snyggt! Har ju haft det förr med men nu var det ett tag sedan.

För att fira Frans nyinvigning så vill de ge mina läsare en rabatt på Olaplex. Perfekt att köra en sån behandling innan slingor tex. eller bara för att stärka upp håret. Det gör underverk och jag gör denna kur kontinuerligt!

Vad gör Olaplex?
”Olaplex hjälper håret att återuppbygga svavelbindningar som finns i håret. Dessa bindningar bryts i håret vid kemiska behandlingar, värmestyling och mekaniskt slitage (borstning). Ju fler svavelbindningar vi har i håret, ju starkare hår har vi. Ett starkt hår har enklare att ta emot och behålla vård och fukt som vi tillför genom produkter.

Man kan jämföra dessa svavelbindningar med trådarna i ett spindelnät. Ju fler trådar det finns i nätet ju starkare blir det.Olaplex är produkten/behandlingen för alla som vill ha ett välmående och friskt hår.”

Just nu erbjuder Frans fristående Olaplexbehandling till 15% rabatt (ordinarie priser : kort hår – 640:-, långt hår – 890:-) Boka via internetbokningen HÄR och skriv koden Engla15% i meddelanderutan. Koden gäller tom. 15/4.

Kram/E

  1. Det blev riktigt snyggt!

  2. Anna skriver:

    Fint!Vart är den fina grå (?)topp du har på dig?:) Letar efter sköna toppar 🙂

    1. Engla skriver:

      Tack! Davida 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..