EN GOD SHAKE

 

I annonssamarbete med Naturdiet

Jag har fått prova Naturdiets produkter och de har så många goda smaker att välja mellan, både bars och shakes. Jag har snabbt fått några favoriter och min senaste crusch är denna nyhet, Shake Chocolate & Coconut som är himmelskt god. Jag avnjuter den helst iskall men du kan för all del bära med dig den i väskan hela dagen om du är på språng, eller ha några i bilen de dagar du vet att energin kommer tryta och du vill fylla på med något bra. Fördelen med dessa produkter är dels såklart att jag tycker att de smakar gott och samtidigt innehåller proteiner och fibrer, mindre socker och många vitaminer och mineraler.

Du kan dricka dem som en måltidsersättare om du behöver något snabbt och har lite tid tex. medan jag föredrar dem som ett bra mellanmål de dagar jag inte hinner fixa i ordning något hemma eller är på språng och vill ha med mig något enkelt i väskan. Jag kan dricka en shake innan mitt gympass eller när jag vet att middagen blir lite sen. Ett ägg eller en frukt eller nötter i all ära, ibland vill du ha något annat gott men som ändå är bra och där tycker jag Naturdiets shakes är grymma! Ett bra mellanmål behöver inte vara så krångligt.

Kram/E

 1. Johanna skriver:

  Hej! 9 av 10 gånger kan inte jag läsa din blogg. Det kommer upp om Amelia framför och står ansvarig utgivare och sånt. Jag ser ditt inlägg lite mellan raderna men absolut inte så man kan läsa. Har varit så senaste veckan eller lite längre. Läser från min iPhone och använder safari.

  1. Engla skriver:

   Åh jag såg det också igår, trodde det bara var för mig. Säger till direkt! Tack för att du säger till 💫

   1. Samma här från telefonen. Det hjälper om man klickar på din header för då försvinner amelia-delen men ändå 🙂

    1. Malin skriver:

     Samma här, det går inte att läsa via telefonen över huvudtaget och då blir det tyvärr så att jag inte hinner med att läsa allt då jag alltid läser bloggar på mobilen när jag är på språng. Trist att det ska krångla!

     1. Engla skriver:

      Ja det ska inte krångla, såå trist! Kram

    1. Engla skriver:

     Bra att du säger till! Jag är på dem för fullt här 🌸

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..