5 FAVORITER

 

Dags för veckans fem favoriter ur min klädkammare igen och denna vecka tänkte jag skriva om några välanvända favoriter som ni säkert lagt märke till flera gånger.

Min Céline är egentligen inte särskilt välanvänd, för att jag är så rädd om den. Men ärligt talat. Fina saker ska användas. Vad är det annars för roligt med dem? Så denna godbit ska absolut luftas betydligt oftare från och med nu.

Mitt bälte från Louis Vuitton är välanvänt och en accessoar jag älskar men faktiskt glömt bort lite på sistonde. Så himla snyggt i ett par jeans till en enkel blus tex.

Dessa Adidas köpte jag förra våren och har bara använt dem på torrt underlag då de är lite känsliga. Men ursnygga & sköna så ser fram emot att bära dem ofta i vår & sommar.

Min Chanel i beige med gulddetaljer. En väska jag köpte på en vintagesajt till ett bra pris, för att vara Chanel. Tror den är värd minst 10 000:- mer idag. Designerväskor ÄR en bra investering.

Blus Twist & Tango som jag alltid känner mig snygg i och har använt ofta. Älskar detaljerna och modellen. Så snygg instoppad i jeans eller kjol tex.

Sneakers från Alexander McQueen. Så oerhört sköna och snygga och mina mest använda skor. Köpte dem för snart ett år sedan och är så nöjd över dessa.

Kram/E

 1. K skriver:

  Tänk att jag har nog aldrig sett en bild här i bloggen med skorna el blusen trots att de används så ofta? Hade vart kul o se på, speciellt blusen? Kan man få tag på blusen nu?

  1. Engla skriver:

   Va är det sant? Blusen är tom. med på min header 🙂 Nej tyvärr såldes den slut snabbt. Kram/E

   1. K skriver:

    Ja nu såg jag på headern iaf 🙂 fina!

 2. Emma skriver:

  Vad heter modellen på Adidas-skorna? Så snygga!

  1. Engla skriver:

   Tack 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..