INSPELNING

 

Idag var det ÄNTLIGEN dags för inspelning av Inspopodden igen. Avsnittet släpps som vanligt imorgon torsdag. Vi snackar om hälsa och våra kroppar bland annat. Lyssna imorgon!

Jag tänkte återuppta en gammal favorit från förr, där vi körde olika fredagsteman på outfits om ni minns? Det var en läsare som påminde mig om detta och det är väl en superrolig grej vi kan göra tillsammans? Vi bestämmer en färg, plagg eller stil och anammar det på fredagarna och så kan alla som vill lägga upp det på instagram under en tagg, ska bara komma på vilken. Typ #englasshowroomfridayfashion Vad tror du om det? Och dessutom kommer jag visa 5 favoriter från min garderob varje vecka från och med nu. Ni har ju önskat mer mode och bilder och det är något jag själv tycker är så himla roligt!

Nu ska jag vila bort denna huvudvärk som legat och tryckt sedan imorse och sedan visa mina fynd från igår, min önskelista för våren och så tänkte jag bjuda på en liten visning från min nystädade klädkammare om jag hinner också. Jag har även en hel del vinterjackor/kappor såg jag, som inte kommit upp i bloppisen ännu. Orkar vi med en till bloppis?  Kram/E

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..