ANNONS

INGET AVSNITT IDAG

/

Hej torsdag! Idag så kommer tyvärr Inspopodden inte med något nytt avsnitt. Jag ber om ursäkt för det och vi älskar vår kära podd och vill leverera. Hoppas du inte blir allt för besviken ♥

Både jag och Johanna har galet mycket jobb denna vecka och vi sågs igår för att spela in men kände bara att det inte blev bra. Våra huvuden var inte på plats helt enkelt och vi vill såklart att våra avsnitt ska vara bra och spegla oss. Man är inte alltid på topp, och det bjuder jag gärna på, men nu är det så mycket med allt så vi väljer att samla kraft till nästa vecka istället. Så länge får du gärna lyssna ikapp på våra avsnitt HÄR.

Kramar från oss/Engla & Johanna

2
18

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00