LILLÖRDAG

 

Godmorgon onsdag! Har precis släppt av barnen i skolan och nu är det kaffe & jobb för hela slanten. Senare blir det gym & poddinspelning. Ikväll ska jag lyssna på poddar och fixa klart i klädkammaren som ser ut som en virvelvind efter bloppisen : ) Det var väldigt skönt att rensa i alla fall och roligt att så många ville kika förbi både för att handla något, bara titta eller plocka med sig något från skänkes-högarna : )

På lördag ska vi på date jag & R och det ska bli så himla mysigt! Vi måste boka bord idag, brukar ju alltid göra det samma dag men det blir ju inte alltid förstahandsvalet då. Är lite dålig på att förbereda sånt. Hoppas det finns plats : )

Önskar dig en härlig onsdag!

Kram/E

 1. Malin skriver:

  Kan tipsa om Waan Thai i vasastan om ni gillar Thaimat. Är ett jättemysigt ställe att både äta lunch och middag på 🙂

 2. Carin skriver:

  Brukar inte kommentera. Men ville bara säga att du verkar vara så himla härlig. Önskar dig en fin dag!

  1. Engla skriver:

   Tack! Vad glad jag blir av din kommentar <3 Stor kram och jag önskar dig en härlig onsdag 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..