FIRA!

 

Snart är det Alla Hjärtans Dag (om ganska precis två veckor faktiskt) och jag tycker om att fira det med en extra god middag, fika eller presenter till R & barnen. Det blir ju vad man gör det till och jag tycker självklart inte man ska fira bara för att utan ser denna dag snarare som ett EXTRA tillfälle att fira livet & kärleken.

Ser fram emot februari månad där vi varje helg brukar göra det lite festligt eftersom mello startar! Barnen älskar mello och Jolie brukar rita upp en poängtavla där alla som är här får rösta. Vi brukar bjuda hem vänner de helger där det passar och äta god mat, dricka bubbel och ha det härligt. Underbart, och ett bra sätt att skynda fram mot våren. Mars tycker jag om fastän det inte är riktig vår ännu. Men det är så nära och just alla förväntningar i luften, fågelkvitter och allt mer dagsljus är magiskt.

Love/E

 1. Maria skriver:

  Du är så söt med din nalle så mitt hjärta går sönder <3

  1. Engla skriver:

   Naaaw tack rara 🙂

 2. Milo skriver:

  Gillar också Mellon och ser fram emot att den snart startar!

 3. Hanna skriver:

  Vi brukar inte köpa presenter till varandra på Alla hjärtans dag men i år skulle jag verkligen vilja göra det. Jag och maken firar förlovningsdag samma dag också. Lite extra värt att fira då. 🙂

  http://hannafialotta.blogg.se

 4. Me skriver:

  Hej! Så fina foton. 😘

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..