TISDAG

 

Godkväll på dig! Äntligen får man hoppa i sin pyjamas igen : ) Idag har jag & Johanna varit på ett möte som förhoppningsvis leder till att vi kommer föreläsa senare i vår. Några bitar till som ska på plats men det kändes riktigt bra och det är något vi båda brinner för så tror verkligen på detta projekt.

När Jolie slutade skolan var det dags för utvecklingssamtal och det är så himla roligt att få se vad hon jobbar med och hur det går i alla ämnen. Min stora lilla tjej! Så klok och kärleksfull ♥

Nu har jag varit och postat några bloppis-grejer och varit till bibblan med Jolie. Dags för läsläxor och packa skolväskorna sen blir det soffläge här. Har lite jobb kvar men tänkte sedan leta upp en ny serie. Är ju ett måste att ha något att dyka in i om kvällarna : ) Vad kikar du på?

Kram/E

 1. Agnes skriver:

  Jag har börjat titta på Younger och är helt fast, den är SÅ bra. Tips!!

 2. Har börjat titta på Riviera med mannen och vi är fast! Sååååå bra och känner som du, fantastisk miljö och outfitsen är to die for…älskar!!! 😍

  Vi tittar även på Bron, finns på Cmore.

  Puss

 3. Jag plöjer igenom Greys Anatomy. Började för ett år sedan först, men satte igång igen runt jul i år :D. Hade kommit till säsong 2 och är nu på säsong 8 och avsnitt 14. Helt perfekt, älskar serier som man bara kan plöja när det passar :). Annars är Nashville en favorit, den serien tar upp så många viktiga ämnen :).

 4. Denise skriver:

  Några super tips!
  Designated survivor, The walking dead,The following och stranger things✨

 5. Cindy skriver:

  Ett tips om du inte redan sett den är Vår tid är nu. Mycket bra 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..