MÅNDAGSLISTAN

 

Jag: Mår bra! Ligger efter i sömn så är lite ofokuserad men det är inte värre än så. Jag har gymmat lite lätt tre dagar på raken nu och känner mig helt friskt. Underbart!

Barnen: Friska och pigga igen. Så skönt! Imorgon är det dags för utvecklingssamtal med Jolie och hon ska själva hålla i det. Ska bli riktigt spännande : ) Hon är så himla skärpt, klok och smart denna dam så det kommer gå utmärkt!

Familjen: Vi har haft en period av mycket gnäll, trötthet och tjafs. En blandning av trötthet efter jullovet och vardagstjafs som eskalerat. Till slut blir det en ond cirkel. Vi hade ”familjeråd” för ett par veckor sedan och sen dess är det som dag och natt. Alla försöker tilltala varann bättre, alla hjälps åt osv. Känns skönt! Så lätt att alla dras in i en negativ spiral men lika lätt att dras med den positiva och det är ju faktiskt upp till mig & R att hålla i ratten där.

Jobb: Januari är snart förbi och jobben rullar på. Jag väntar in svar från fler håll och det ser ut att bli en riktigt rolig vår! Jag blir lätt stressad när jag ligger i ofas men kommer jobba lite extra denna vecka under kvällarna för att komma i fas. Min inspiration är så mycket bättre när jag känner att jag har koll på läget, är utvilad och får till träningspassen. Så prio är att planera och inse att livet är vab och sjukdom ibland. Det är ok.

Veckans planer: Möte om ett eventuellt projekt, spela in extra poddavsnitt utöver veckans avsnitt och i övrigt jobba massor och komma i fas med det jag inte hann förra veckan. Jag skulle vilja följa med Jolie till skolan en halvdag också denna vecka eller nästa. I helgen ska jag & R bo på hotell! Åh vad vi behöver en DATE! Längtar ♥

Träning: Nu är jag back on track och tänker att jag ska få till 4-5 pass denna vecka. Lite lättare pass dock för att komma igång och hitta tillbaka. Musklerna svarar bra så det känns skönt.

Det ser jag fram emot just nu: Jag trivs så bra med livet just nu.! Önskar att en sak reder ut sig omgående som har med någon jag älskar att göra och så ser jag fram emot soliga dagar och att fortsätta utvecklas, att stärka mig själv och dagar tillsammans med de jag älskar.

På önskelistan: Ett par röda boots med spetsig tå, en svart Gucci-väska och fina strumpor!

  1. Hej! Jag letar också efter ett par röda boots med spetsig tå!! Om du hittar några fina får du gärna tipsa mig! Älskar din blogg & podcast, du verkar verkligen vara en underbar & snäll människa 🙂 & sjuuuukt snygg dessutom 😍😍

    1. Engla skriver:

      Åh tack snälla du <3 Jag säger till om jag hittar! Kramar <3

  2. Mary skriver:

    Så fin bukett bilden är! Var hittar du inspo bilder o vad söker du på?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..