GULD

 

Innehåller annonslänkar för Cervera

Vas  //  Delikatessgafflar  //  Dessertkniv

Något jag aldrig riktigt satsat på, trots mina 35 år i livet, är bra produkter till köket. Det är först de senaste åren jag börjat uppskatta fina och bra köksredskap, porslin mm. Nu tycker jag att det är roligt! Innan har jag bara haft en hangup på fina kaffekoppar och servetter. Det jag ofta tänker på att vi saknar här hemma är små dessertgafflar. Du vet när man äter fruktbricka tex. och håller på och kladdar med mango, kiwi osv. DÅ vill jag ha en söt liten gaffel som hjälp. Gillar dessa i guld. En fin dessertkniv till ostarna står också på önskelistan och den lilla vasen från Klong gillar jag. Perfekt när barnen plockat en blomma till sin mor : )

Min syrra skulle nog tycka att jag ska börja med att investera i ett rivjärn haha. Jag köpte till och med ett i mässing åt henne i julklapp men äger inget själv. Än.

Kram/E

LOADING..