BABYSHOWER

 

Måndag och ny vecka! Men först kanske vi ska kika på vad som hände igår söndag. Hann inte blogga ens förutom mitt lilla morgoninlägg, för det var fullt ös från morgon till kväll : )

Mellan barnens playdates och simskola (grabbarna har olika simtider) så förbereddes det för Johannas Babyshower som hon var helt ovetandes om. Robin hjälpte mig att blåsa upp ballonger och pyssla ihop vimplar & pompoms här hemma. Trodde det skulle ta fem minuter så planeringen höll inte riktigt men man måste ”living on the edge” så att säga. Vi hann precis klart innan simskola nr 1 startade. När simskola nr 2 var klar slängde jag ihop det sista och sedan hämtade Anne upp mig för avfärd till babaymama Johanna. Innan vi smög in där mötte vi upp fler av Johannas vänner som hade med sig presenter, tårta mm. Johanna var inlurad i sovrummet av sin man Filip som sagt att han skulle fixa lite kvällsfika : ) Så när vi kom smet han ut och vi dekorerade köket snabbt. Var livrädd att Johanna skulle höra oss. När vi var klara sms:ade vi Filip som i sin tur sms:ade Johanna och skrev att hon fick gå ut ur sovrummet. Ja resten får hon nog berätta själv i sin blogg men jag vet att hon blev väldigt lycklig och glad ♥ Jag tror faktiskt att vi grät allihopa!

Ballonger, servetter, tallrikar & dekoration från MyPerfectDay

Karolina hade bakat en magisk glutenfri blåbärstårta! Jag menar, hur snygg?! Och galet god var den! Fullträff : ) Oh baby-skylten är även den från MyPerfectDay.

RoyalFlowers sponsrade med denna fantastiska blombox med evighetsrosor som håller i flera år!

 

Blöjtårta med 101 blöjor & nalle!

En fantastisk kväll!

 

 1. Cecilia skriver:

  Åh vad fint allting 😍 Tårtan såg verkligen helt magisk ut 😍

  1. Engla skriver:

   Tack Jessica! Kramar

 2. Johanna skriver:

  Detta är bland det finaste jag varit med om! Så himla glad att ha er i mitt liv och jag har fortfarande väldigt svårt att smälta det. Blir rörd i hela kroppen.
  Jag är så tacksam! <3<3<3
  Ni är bäst allihop och ni är MINA vänner!

  1. Engla skriver:

   Åh gumman <3 Så glad över att vi fick göra detta för dig! Kram fina underbara du <3

  1. Engla skriver:

   Ja glada överraskningar är bland det bästa som finns 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..