GODMORGON SÖNDAG

 

Ljusstake HÄR //  Marmorbricka HÄR

Bubbel, godis och sista avsnittet av Riviera igår.

Godmorgon söndag! Här tog vi lite sovmorgon och det är himla lyxigt att få sova lite längre om mornarna på helgen nu när barnen är större. De börjar förstå tjusningen med att sova ut. Robin är på jobbet och vi andra sitter i pyjamas och slappar i soffan. Jag funderar på ett gympass eller en PW när R kommer hem. Var så himla skönt att träna igår och det känns bra i kroppen idag så vågar mig nog på ett lugnt pass.

Sedan är det fullt upp hela denna dag. Kommer några tjejer och hämtar kläderna jag skrev om igår, barnen får kompisar på besök, vi ska på simskola med grabbarna och så tänkte vi hinna baka och lite sånt också. Rätt skön dag alltså.

Kram/E

 

(adlinks)

  1. C skriver:

    Åh, verkar bra! Var kan man se den?

    1. Engla skriver:

      Cmore 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..