SHOPPAT

 

Skulle fota några plagg från bloppisen igår, för att visa hur de ser ut på och istället blev jag på nytt kär i både denna fuskpäls från Twist & Tango och den svarta kavajen från Stylein. Jag shoppade hos mig själv så att säga haha. Det finns ett par skor kvar i bloppisen i alla fall och jag ska uppdatera imorgon med några plagg jag ej hunnit fota än. Jag har även två kassar kvar med bortskänkes-plagg. En del partyklänningar, jumpsuits mm så bor du i närheten får du gärna komma och hämta ♥ Blir bara glad om det kommer till användning. Maila mig om du är intresserad! Kan tyvärr inte skicka.

Idag började dagen på bästa vis med att Enzo mår mycket bättre. Fortfarande blek men feberfri. Så skönt! Han var så himla krasslig igår ♥ Jag åkte till gymmet efter frukosten och det är en vecka sedan jag var där. Har längtat så mycket! Värmde upp och körde sedan armar och mage. Gick riktigt bra! Hoppas jag får till ett pass imorgon bitti också : )

Vi har varit och fikat och nu så ska jag fixa med lite bloppis-paket och städa ordning här i klädkammaren. R ska laga tacos strax och ikväll blir det ett glas bubbel och en film. Så härligt med helg! Vad gör du idag sweetie?

Kram/E

 1. Fina ❤️❤️❤️
  Visst är det kul att shoppa i sin egen garderob, så billigt ju hehe 😉
  Har oxå gjort det ibland, oftast är det för att man sett någon cool outfit på någon och kommer på att man har liknade outfit hemma 😁

  Jag har varit ute och promenerat i solen, fixat och donat hemma. Nu väntar jag in mina syskon med respektive…..vi ska ha spelkväll här hos oss 😊 Mysigt ❤️

  Ha en fortsatt härlig lördagkväll!
  Puss ❤️

 2. Linda skriver:

  Hejsan! Tar gärna emot om du vill bli av med lite. Bor i Rasbo/Gåvsta så ganska nära om det fortfarande finns kvar? Kram Linda

  1. Engla skriver:

   Svarat på ditt mail nu 🙂 Kram

 3. Paula skriver:

  Fin som vanligt 😊
  Här blir det också film och bubbel, sen kommer grannarna över.
  Ha en fin kväll! 💕

  1. Engla skriver:

   Jaa jag är glad att jag gav den en till chans. Den är perfekt för lite mildare väder 🙂

   1. N skriver:

    Hua! Kan väl inte ha varit milt i Öregrund idag, eller?! 😲

    1. Engla skriver:

     1- och sol 😍

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..