GODMORGON

 

Godmorgon fredag! Fortsätter här i vabbandets tecken med krasslig Enzo. Nu är han riktigt hängig så det blir vila för hela slanten och som tur har vi planerat en lugn helg. Hoppas att han är kry till söndagens simskola i alla fall!

Vad roligt att bloppisen är så poppis : ) Jag insåg att jag glömt att fota skorna så jag uppdaterar bloppisen under dagen med skor också. Det finns några plagg kvar från igår också så finns fortfarande fyndläge. Jag tar bort det som är sålt direkt så det som syns i bloppisen finns kvar än.

Önskar dig en riktigt fin fredag så hörs vi om en stund igen helt enkelt!

Kram/E

    1. Engla skriver:

      Tack rara!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..