TRÄNING & HÄLSA

 

Träning & hälsa är något som ligger mig varmt om hjärtat och jag tänker börja skriva mer om detta. Inte som i ”denna vecka har jag varit på gymmet 3 gånger” utan lite mer specifikt hur jag tänker och gör. Jag vet att det är efterfrågat och jag känner att jag vill visa hur JAG tänker och gör. Allt behöver inte vara maraton, fitnesstävling, pulsklocka, tidtagning eller all in. Alls.

Jag kommer visa övningar, tips på god och nyttig mat. Mindre nyttig mat som är bra för själen, träning som funkar för mig och hur jag ser på kost & motion etc. Och så kommer jag skriva om hälsa utifrån fler perspektiv än att vara på gymmet. Tips på hur man håller i träningen, tips på hur man kan lägga upp träning osv. Jag är ingen PT utan en vanlig motionär som älskar träning. Så jag kommer enbart med tips, inte med expertis.

Idag gjorde jag i ordning en smoothie till frukost för att få i mig lite extra nyttigheter. Kvarg, apelsin, hallon, mango, gurkmeja & jordnötssmör. Haha det låter kanske inte som den godaste kombon men man tager vad man haver. Den gick i och mättade bra! Frukost är viktigt och jag försöker variera menyn. Ägg, apelsin & kvarg med nötter, majskakor med färskost & avokado… Ja det är några favoriter. Det allra viktigaste sättet för mig att starta dagen är dock med en kopp cappuccino på havremjölk. Fungerar inte annars. Sedan ev. ett tränings pass och efter det frukost.

Kram/E

 

 1. Maria+N skriver:

  Toppen! Precis vad jag behöver – pepp från en vanlig motionär men en motionär som är en guldkant i min vardag! Gillar din blogg skarpt👍

  1. Engla skriver:

   Åh tack <3

 2. Linda skriver:

  Låter ju toppen med hälso och träningsanläggning 🙌✨!!

  1. Linda skriver:

   Inlägg… 😄

 3. Vickan skriver:

  Åh vad kul! Har följt dig i över tio år, och vill säga att bloggen har blivit SÅ bra det senaste! Har alltid gillat din blogg, men nu är den något extra 🙂

 4. Karin skriver:

  Tjohooo vad roligt!
  Ser fram emot dessa inlägg lite extra.
  Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..