MEDICIN

 

Gårdagens godsaker. Eller medicin kanske vi kan kalla det : )

Hej torsdag! Och vab igen. Enzo är lite skruttig så vi sitter i soffan just nu och värmer oss. Lillgubben ♥  Blir en lugn dag även för mig. Ska jobba lite vid datorn och så pyssla med bloppisen som kommer upp här i bloggen senare.

Veckans avsnitt av Inspopodden finns nu ute i din podcast-app. Vi pratar om sånt du kanske inte vet om oss, om saker vi absolut INTE gör inför vår partner, och så blir det modetips mm. Gott & blandat helt enkelt!

Kram/E

 1. Ellie skriver:

  Oj vad förvånad jag blev att ni är så stela med er partner haha. Om ni håller inne fisar hela tiden får ni inte ont i magen?? Eller går ni iväg till vinden och fiser? Jag och min sambo bor i en etta (letar större) och det går ju inte att gå in på toa och sätta på vattnet varje gång. 😛 är genuint nyfiken hur ni gör!
  Jag tror inte alls att det tar kål på romantiken. Hur många ggr har man inte varit magsjuk eller haft influensa framför sin partner? Med typ snor och kräk sprutade ur en… jag tänker att så länge man inte doser eller gör
  annat ”äckligt” när det är sexy time så påverkar det inte så mkt .

  1. Engla skriver:

   Jag tycker det är ofräscht och respektlöst. Magsjuka är en sak men det vardagliga. Nej tack ☺️😊

 2. Rebecka skriver:

  Vilken choklad är det där? Ser alltid så sjukt god ut 🙈

  1. Engla skriver:

   Marabou Helnöt. Favorit 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..