ONSDAG

 

Tröja H&M  //  Jeans Levi´s  //  Mobilskal HÄR

En riktigt skön och härlig dag. Inte ens min förkylda kropp & knopp har påverkat denna dagen i negativ rikting. Huvudet värker men jag får sådan härlig energi av att podda med Johanna. Viktig stund i veckan ♥

Här hemma har jag startat min bloppis och några kända ansikten har kommit förbi. Riktigt roligt : ) Jag lägger upp en del plagg i bloggen imorgon eftermiddag/kväll också såklart men har du vägar förbi är det bara att tjoa. Finns många plagg här att fynda samt några kassar bortskänkes.

Jag ska lägga en ansiktsmask på detta glåmiga ansikte och hoppas det ger liiiite liv i alla fall. Sedan blir det fruktbricka, chips och serien Riviera.

Önskar dig en mysig kväll darling! Kram/E

(adlink)

 1. Johanna skriver:

  ❤️❤️❤️

 2. Sanas skriver:

  Hej Engla ❤️
  Kan du inte göra en sminktutorial
  Kram

  1. Engla skriver:

   Är ingen sminkexpert 🙂 Kram

 3. Nina skriver:

  Åh vilken fin tröja! Har du möjligtvis länken till den?

  1. Engla skriver:

   Tyvärr är den slutsåld. Köpte den i höstas.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..