DAGENS TIPS

 

Jag har shoppat lite detta år faktiskt, fastän jag faktiskt vill ha lite köpstopp tills att min klädkammare är färdigstädad. Men min ursäkt är riktigt grym rea! Jag har fyndat plagg som varit nedsatta 50-70% och det har varit väl genomtänkta plagg så tycker det känns ok : )

Dagens tips är Lindex som idag kör 50% rabatt på ALLA reaplagg. Jag fyndade denna blus för 75:-

Jag är väldigt inne på rött just nu och denna blus tycker jag är så himla fin. Älskar ringningen, volangerna och färgen. Tänker bära den nu till mina Levi´s-jeans och ett par boots eller sneakers och gärna röda läppar till. I vår och sommar bär jag den till en pennkjol, jeanskjol eller en vid midikjol, sandaler och en stråväska i handen.

HÄR hittar du hela rean och ange koden 18final för att få den extra rabatten. Kram/E

  1. Annie skriver:

    Wow ja vilket bra tips! Varit på jakt efter typ prick en sådan blus ett tag och denna var ju ett kap med det priset! Slog även till på den mönstrade!

  2. Ann skriver:

    Men åh så fin! Älskar rött!
    Tack för tips! 😊

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..