SISTA-MINUTEN-KLAPPAR

 

Innehåller adlinks

Har du panik inför julen? Har du några klappar kvar men ingen lust att springa runt och trängas i butiker så här dagarna innan jul? Här kommer bästa julklappstipset till dig:

– Köp ett presentkort!

Hur glad blir man inte över ett presentkort? Du kan välja presentkort hos de flesta webbutiker och få det direkt till mailen.

– Till den som älskar skönhetsbehandlingar, massage mm. Välj ett presentkort från Boka direkt så kan personen boka in sig på vad den vill i hela Sverige. Köp HÄR.

– Till den som älskar upplevelser, äventyr & nya erfarenheter. Välj ett presentkort från Happy-Day där du kan välja mellan champagneprovning, helikopterfärd, massage mm. Idag 20% rabatt dessutom när du shoppar HÄR och anger koden julklapp20

– För den modeintresserade skulle jag satsa på ett presentkort hos tex. Boozt som har allt. Massor av olika designermärken för både henne och honom, skönhetsprodukter, accessoarer, skor och inredning. Köp presentkort HÄR.

 

  1. Vickan skriver:

    Presentkort är superbra! Gillar även tidningsprenumerationer och gåva till en välgörenhetsorganisation (till exempel Unicef eller WWF) som sista-minuten-klappar 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..