LUCKA NR 22

 

”En person jag skulle vilja ringa idag”

Jag är för det första ingen person som tycker om att ringa någon eller prata i telefon. Jag har haft någon form av telefonskräck och sms:ar hellre. Dels för att då kan jag nästan alltid svara i lugn och ro och dels för att jag blir stressad av telefonsamtal. Undantaget är om jag är ute på en powerwalk, då ringer jag alltid syrran. Haha och hon svarar 1 av 10 gånger typ.

Så ska jag välja någon jag vill ringa idag skulle jag ringa till R och bara höra hans röst. Vi hörs varje dag på messenger eller sms och det tycker jag är både mysigt och viktigt. Att inte tappa de där små sakerna, som betyder mycket. Att fråga hur det är, hur det går på jobbet, om vi ska träna senare eller bara säga att man tänker på varann. Vi kan skicka roliga bilder till varann eller bara skriva om något mysigt vi ska göra i veckan.

Kram/E

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..