LUCKA NR 21

 

”Vad jag önskar mer av 2018 som jag saknat 2017”

Att vara kvar i den fas i livet jag är i nu. Jag känner för första gången någonsin att jag vet hur jag ska hantera stress. Eller snarare hur jag ska tänka i stressiga situationer. Jag menar livet kommer köra ihop sig ibland men den dagliga stressen, hur man lägger upp jobb och andra saker som tar energi, är något jag jobbat hårt med att få ordning på och där ser jag idag en förändring. Jag vill också vara kvar i det känslomässiga stadiet. Jag är klokare, starkare och snällare mot mig själv. Jag vet varför jag reagerar på vissa sätt känslomässigt. Jag vågar säga nej. Jag lever på riktigt och vet vad i livet som är det VIKTIGA. När man arbetar med sociala medier är det lätt att hamna i en värld där allt handlar om att det ska fångas på bild/film och det privata suddas ut. Jag känner att jag har en bra balans fastän jag är väldigt personlig OCH privat, främst i podden, men jag visar en verklig sida och inte en uppmålad variant som jag inte kan stå för. Jag hoppas att det går mer och mer åt det hållet, att folk tröttnar på det perfekta. För det finns inget som är perfekt. Eller nån mening med att allt i livet ska säljas ut. Jag vill peppa, inspirera och visa både toppar och dalar.

Jag ska jobba stenhårt för att hålla fast vid detta för det känns fantastiskt att få MÅ BRA igen. Så himla viktigt!

Love/E

 

LOADING..