JULKLAPPAR – TILL HENNE

 

Innehåller adlinks

Klocka  //  BH  //  Halsduk

Armband  //  Mobilskal  //  Parfym

Väska  //  Neccessär  //  Tofflor

Sista-minuten-klappar att klicka hem till henne. Sista beställningsdag hos Boozt är på torsdag morgon klockan 09.00. Perfekt om du behöver kirra sista klappen till henne eller honom. Boozt har ju allt! Skönhet, inredning, kläder för honom, henne och barnen. Kram/E

  1. Milla skriver:

    Så svårt att komma in på din blogg med all reklam som bara är i vägen. Sjukt tråkigt

    1. Rebecka skriver:

      Håller med. Först en stor pop-up som man ska försöka parera och lyckas trycka bort (såklart svårt) och sen en annons mellan varje inlägg som är lika stor som inlägget. I alla fall på mobilen där jag läser. Tråkigt upplägg av reklamen.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..