LUCKA NR 19

 

”En vän jag vill hylla”

Min fina, vackra, godhjärtade, smarta och drivna kollega och vän Johanna. Tänk att vi bara känt varandra i ett par månader och redan känns det som vi känt varann länge! Vi är oerhört lika på många plan, med samma värderingar och driv, men vi kompletterar också varann och lär oss nya saker hela tiden. Johanna inspirerar mig, peppar mig, tröstar mig, uppmuntrar mig… Jag som kan vara svår att lära känna, känner att jag öppnat mig väldigt snabbt med Johanna och det är kanske för att det klickade så snabbt.

Hon skickar peppiga meddelanden, delar med sig av galna, roliga och nya planer och vi har ett oerhört driv TILLSAMMANS och hittar alltid på nya projekt vi vill ta tag i. Nu är hon gravid i vecka 30 och det ska bli så spännande att möta det lilla miraklet i magen i vår. Hon har en härlig livsstilsblogg med fina tips och mysiga bilder, kika in HÄR.

Tack Johanna för att du kom in i mitt liv!

Kram/E

  1. Johanna skriver:

    Meeeen wow!!! Tack fina fina du!!! Jag blir så glad att jag gråter!
    Jag är precis lika glad att vi har ” träffats ”, tänk vad konstigt men endå så självklart! Jag ser så mycket fram emot 2018 med dig och alla våra idéer! Tack snälla fina du! ❤😘

    1. Engla skriver:

      ❤️❤️❤️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..