LUCKA NR 17

 

”Den perfekta julklappen”

Tid. Tid är den absolut bästa julklappen och det önskar jag mig alltid. Eller snarare önskar jag mig inga julklappar men om någon tjatar haha så önskar jag mig alltid tex. barnvakt och att få göra någonting tillsammans med R. Tid tillsammans.

Det här har varit en oerhört tung vecka. I hjärtat, i själen, i kroppen. Jag delar med mig av så mycket här och tänkte först skriva om detta också men jag är inte där än. Kanske senare.

Jag är så oerhört extra tacksam för allt jag har i mitt liv. Eller snarare för alla jag har i mitt liv. Min man, mina barn, mina katter, min lilla familj & släkt. Vänner… Livet alltså. Hur kan man önska sig något mer?

Mer än tid.

Kärlek/E

 1. Gina skriver:

  Jag tänker lite att du är ju näst intill ekonomiskt oberoende genom bloggen nu och att du har ju ”råd” att välja vad du vill dela med dig av i bloggen.

  1. Louise skriver:

   Ja det vore väl underbart om Engla var ekonomiskt oberoende eftersom hon har en sådan fin blogg som jag följt länge. Skulle du tacka nej till att vara ekonomiskt oberoende? tror inte det.
   Tycker det var en dryg och onödig kommentar.Vi ska ju vara schyssta mot varandra eller hur!

   1. Amelie skriver:

    Jag uppfattade verkligen inte Ginas kommentar som dryg. Lite osnällt av dig att förutsätta det. Kanske onödigt att dra den slutsatsen. Du skrev ju själv att vi ska vara schyssta mot varandra…🤔

    1. Louise skriver:

     Ja jag tolkar den så men självklart kan jag ha fel och då ber jag om ursäkt 💗

 2. ❤️❤️❤️❤️❤️

 3. ELin skriver:

  Fina du ❤️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..