LUCKA NR 13

 

”Min hemliga dröm jag inte vågat säga högt…”

 

Jag tyckte att det var läskigt att säga mina drömmar högt när jag var yngre. Det var som att de inte skulle slå in om jag sa dem högt. Men så känner jag inte alls idag och säger alltid vad jag drömmer om och vill satsa på framöver. Nu är det fokus på att utveckla mina sociala medier med Inspopodden som vi startade i oktober och min nästa dröm är att börja föreläsa.

Ser jag längre fram i tiden, låt oss säga 10 år så vill jag ha ett familjeföretag. Min dröm är att jag & R jobbar tillsammans på ett eller annat vis och verkligen maxar tiden att umgås på.

Vad är din dröm?

  1. Minns att du för en del år sedan – hängt här ett tag 🙂 – att du drömde om en butik. Har du släppt den tanken? Tänker att det skulle passa dig fint.

  2. Härligt att höra! Det finns ju ett talesätt: ”Don’t call it a dream, call it a plan”. Allt är kanske inte möjligt men mycket. 🙂 Jag har mitt drömhus och mitt drömjobb (driver eget som copywriter och är även resebloggare).

    En dröm (plan?) är möjligen att en dag flytta tillbaka till Stockholm där jag bott större delen av mitt liv. Skulle inte säga nej tack till en lägenhet i innerstan!

  3. Delar av min ”drömplan” är delvis nådd… att få jobba nära mina barn… jag finns 4 min från dom… då jag varit på resande fot under deras uppväxt…
    kul att läsa att du å R vill jobba ihop… så många som verkligen inte kan tänka sig jobba med sin man…. jag har gjort det en period och det funkade fin fint 🙂 vi båda skulle vilja starta nåt eget tillsammans framöver… vi får se…vi får se…

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..