ÅRETS BÄSTA JULKLAPP

 Innehåller annonslänkar

Jag & Robin försöker att ge varandra upplevelser i present. Jag menar visst är det roligt med presenter, men vi har det vi behöver och det vi båda uppskattar mest är att hitta på saker. Ja gärna med varandra! Jag har nu världens bästa julklappstips till er! Ge bort en upplevelse från happy-day.se, och inte vilken upplevelse som helst utan välj mellan tex. en helikoptertur, hoppa fallskärm, champagneprovning, luftballong, spökvandring, makeup-kurs, massage, köra sportbil mm. Finns hur mycket som helst och i olika prisklasser så det finns verkligen något för alla. Robin ska få världens grymmaste grej i julklapp så R om du läser detta, sluta läs NU!

OK.

Han ska få åka stridsbåt! Så himla spännande! Tror att han kommer bli riktigt glad och överraskad : ) Kul att få göra något man aldrig gjort och förmodligen aldrig kommer göra mer heller. Visste direkt när jag läste om detta att det skulle bli årets julklapp.

Just nu så får du 20% rabatt om du köper en present idag och anger koden advent200 Läs mer & beställ HÄR!

Kram/E

 1. Vi är likadana, älskar att ge varandra upplevelser. Uppskattar sånt mer nu när vi har kids och inte kan vara sådär spontana som vi varit förut, att ha saker och ting att se framemot….bästa alltså 😊

  Kul julklappstips 😃 den skulle mannen älska, även vår 9-åriga son hehe 😉

  Vilken mysig tisdag ni har framför er, vardagslyx ❤️
  Det blir lite lyx för oss oxå idag, vi bjudit över svägerskan med familj för lite julmys….det blir julskinka, glögg, goda ostar och annat gottis. Maxa julen du vet 😉

  Puss å Kram 😘

  1. Engla skriver:

   Men gud så myyysigt! Och gott 🙂 Ha en underbar tisdag fina du <3 Puss & kram!

 2. Nettan skriver:

  Hoppas att din man uppskattar det mer än min. Gav min man i födelsedagspresent att få köra Ferrari, och han blev verkligen glad. Men tiden rann iväg utan att han bokade tid, och till slut var det för sent…

  1. Engla skriver:

   ÅH vad trist! Ja det gäller att boka direkt 🙂 Kram

  1. Cissi skriver:

   Det är deras affärsidé, de räknar med att sälja fler än vad som kommer att använda tjänsten och det kan bli svårt eller omöjligt att boka tid. Typ som att flygbolagen säljer fler sittplatser än vad som finns för att aldrig köra tomma. Såg typ Plus eller nåt sånt program där de visade hur vissa grejer är helt omöjliga att utnyttja. Även om man minns att boka i tid :). Så efter det skulle jag aldrig köpa nåt liknande, bättre att anordna själv då.

   1. Engla skriver:

    Ja men om man har till år 2020 som man har vid köp nu, på sig att boka borde man ju hinna tycker jag 🙂

   1. Emma skriver:

    Beror nog på vilken tjänst man köpt. Jag hade inga problem att boka en tid efter att min presentkort på skärmflyg gått ur datum!
    Olika bra service hos olika företag antar jag, som det brukar vara!

 3. Lotte skriver:

  wow vilken häftig julklapp 🙂 Det va ett bra tips!
  http://www

  1. Engla skriver:

   Wiiieee 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..