LUCKA NR 10

 

”När jag tappade det senast…”

Det krävs väldigt mycket innan jag ”tappar” det. Jag kan höja rösten till barnen när jag bett dem göra något/skynda sig/plocka undan osv tre gånger utan att det händer något. Då kommer den STORA rösten fram och det är tyvärr ibland ett måste.

Men att ”tappa” det. Det är nog om det händer en olycka med något av barnen. Det har jag svårt att hantera och blir kanske inte hysterisk men tyst och liksom panikslagen. Jag går i taket om barnen berättar att någon varit dum mot dem eller om de blivit orättvist behandlade. Då vill jag in och lösa det direkt.

Jag är i grund och botten ganska lugn men är en stark lejonmamma med hjärtat på utsidan många gånger. Agerar dock sällan i stundens hetta, och ångrar mig efteråt. Men hormoner ur balans, trötthet och surr kan absolut få mig att morra lite.

Kram/E

LOADING..