LUCKA NR 9

 

”En bild som symboliserar hälsa för mig”

Sommar, sol & träning. Då mår jag helt klart som bäst! Jag älskar träningen även nu under vintern och är inne i så goda träningsrutiner igen. Märker hur mycket det speglar mitt mående och det är inget jag ska underskatta.

Idag är det lördag den 9e och planen var ett gympass men har suttit här i pyjamasen hela morgonen och softat så får se om jag hinner det. Fem pass i veckan är min träningsplan och vilar jag idag och tränar imorgon när vi kommer från Stockholm så är jag ändå i fas. Vi får se hur det blir. Det är så härligt att LÄNGTA efter ett pass. Det tar lite tid att komma dit, man får nöta på några veckor och skapa sig en rutin. Nu ska jag inte tappa den igen.

Hälsa för mig är balans. Bra mat (och unna sig godsaker i lagom mängd), röra på sig och göra saker man mår bra av. Ta hand om sitt inre så väl som sitt yttre.

Vad är hälsa för dig?

Kram/E

 1. Annie skriver:

  Dom flesta jag känner kan äta godis några gånger i veckan utan att bli överviktiga… handlar ju om kalorier in/ut. Ser inga konstigheter i det utan tycker att Englas balans verkar väldigt sund och normal 🙂

 2. Molly skriver:

  Om man tränar kan man äta godsaker då och då utan att det syns på vågen : ) Tyvärr tränar jag inte själv just nu men beundrar alla som har drivet att ta tag i träningen och får in den som en rutin. Jättebra tycker jag Kram.

 3. Ellie skriver:

  Godsaker i lagom mängd? Vad är det? Du menar att du kan se ut som en fotomodell fastän du kränger sötsaker 2-3 ggr/vecka och då är det ”lagom”? Otur att inte alla har sådan omsättning. Själv går jag upp till övervikt om jag äter socker, minsta lilla godbit. Men men that’s life, hellre tjock och glad. 😉

  Trist att se en sådan förutsägbar bild på denna fråga. När du ju faktiskt pratat mkt om psykiskt mående på sistone.

  1. Engla skriver:

   Ja alla har ju olika ämnesomsättning och kroppar såklart. Utgår från mig själv. Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..