LUCKA NR 7

 

”En ofiltrerad bild från idag”

Godkväll på er! Dagens lucka innebär att jag ska visa en ofiltrerad bild från idag så tog en selfie på mig här i soffan nu. Har precis lagt barnen och duschat. Gjorde en peeling och smörjde in mig med en fet creme. Underbart! Imorgon hoppas jag att huden strålar haha för just nu hjälper ju knappt smink. Jag är liksom gråblek. Kanske dags att gå loss på lite spraytan faktiskt.

Jag har lagt alla luckor från min julkalender under en egen kategori, nämligen just – Julkalender

Där hittar du alla inlägg. Personligt och härligt i en skön blandning : ) Hoppas du gillar! Kram/E

 

  1. Så snygg! Jag är också grå, och torr… Huden bara tackar för sig under vintern. Försöker med alla möjliga knep men det får nog bli en ansiktsbehandling 😉

    1. Engla skriver:

      Åh tack <3

      Ansiktsbehandling är ju såå skönt! Det ska jag kanske önska mig i julklapp 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..