OKTOBERS FAVORITER

 

I mitt samarbete med NordicFeel får jag testa på härliga skönhetsfavoriter varje månad och oktobers produkter är både nya och gamla godingar. Parfymen Valentino Donna Acqua som doftar fräscht och lite sött av rosor och päron är en nyhet. Gillar den massor då tunga parfymer inte riktigt är min grej. Just nu har NordicFeel 15% rabatt på alla dofter *tips*

En stående favorit är Batiste torrschampoo som räddar så många dagar och är ett måste i vardagen, faktiskt. Can´t live without och är de bästa torrschampoot jag testat. Billigt, drygt och gör inte håret stelt, torrt, grått eller kladdigt som jag annars kan uppleva med torrschampoo.

Jag har testat en ny mascara efter att ha läst om andra som älskar den, nämligen Lancôme Hypnôse Volume-Á-Porter Mascara och en primer som gör att fransarna blir längre och så håller mascaran bättre. Just denna från Lancôme (Cils booster XL) verkar vara slut men denna från LashFood är lika bra, den har jag använt hela hösten.

 

Jag älskar ju NYX läppglans och detta matta röda är en favorit. Sitter grymt bra och är lätt att applicera. Finns HÄR. Jag gillar även denna produkt från NYX, nämligen en vit penna som man kan pigga upp vintertrött blick med. Gör så mycket för hela ansiktet och ger mina ögon en puff när det behövs. Typ varenda dag nuförtiden haha. Finns HÄR.

 1. Annie skriver:

  Är det Monte Carlo du har på läppglanset? Tycker den ser väldigt lilarosa ut på produktbilder men blir ju perfekt röd på dig!

  1. Engla skriver:

   Ja det är Monte Carlo 🙂

   1. Annie skriver:

    Nu är det beställt 🙂 Hoppas det blir lika fint på mig!

 2. Mikaela skriver:

  Tips! Beige eller gul penna istället för vit. Trust me! Du kommer älska!

 3. Katrin skriver:

  Du MÅSTE testa Lerneberger Stafsings dryclean. När du gjort det kommer du hiva din batiste. 😉

  1. Agneta skriver:

   Eller hur!! Bästa torrschampot nånsin!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..