MIN FRISYR

 

Så här blev resultatet när Maria hos Frans Frisörer trollat klart. Klippte en cm bara, för att få tjocka och fina toppar, slingade ytterst få slingor i botten eftersom jag vill ha min bottenfärg och så la Maria i en Olaplex-behandling så håret fick glans. Jag är så himla nöjd! Håret känns fräscht och lite mörkare och planen är att spara ut en bit till sommaren. Men sådana planer kan ju också ändras haha. Gillar denna längd jag har nu också. Gardinluggen var ett grymt klipp. Frisyren känns roligare nu och håret är ändå så himla lättskött. Kram/E

 1. Helena skriver:

  Hej! Vart är dom fina byxorna ifrån? Ha en toppen dag 😍

  1. Engla skriver:

   Freddy WR.UP 😍

   1. Helena skriver:

    Hur är dom i strl..Ja pendlar mellan xs och s, så vet inte vad jag ska välja?!😍

    1. Engla skriver:

     Dessa i skinn är lite mindre än de i tyg och denim. Jag har S i dessa

 2. Emma skriver:

  Åh, tröjan är jättefin 😍 Har du stl s eller xs? (är ungefär lika lång o smal som du, därav frågan).

  Ps! Du är superfin i håret..👍🏻 kram

  1. Engla skriver:

   Tack snälla! S har jag 😍

 3. Madelen skriver:

  Hej! Snyggt 🙌🏻. Varifrån är din fina tröja?
  Tack för en superhärlig blogg 💖

  1. Engla skriver:

   Tack! Den är ny från H&M (LOGG) 299:- 😍

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..