FRISÖRBESÖK

 

Bilder: Pinterest

Idag ska jag till Frans Frisörer i Uppsala för att fräscha till frillan. Mitt hår känns rätt bra nu faktiskt och jag har ingen jobbig utväxt så det räcker nog med en toppning. Jag vill spara ut det en aning och jag inspireras av bilderna ovan. Gillar de hårfärgerna och de ligger ju väldigt nära mitt eget. Jag har ju mörkare botten just nu men väldigt ljusa längder. Vill gå mot lite mörkare längder också, men ändå ha känslan av blont hår.

Kram/E

  1. Hanna skriver:

    Jag har inte varit hos frissan på flera år. Klipper mina toppar själv. 🙂 Men det låter skönt att bli lite ompysslad. 🙂

    http://hannafialotta.blogg.se

    1. Engla skriver:

      Ja det är himla skönt 😍 Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..