BUSY WEEKEND

 

Godmorgon söndag! Har ni ställt tillbaka klockan? Jag glömde helt av det men som tur är fixar ju mobilen det själv och jag vaknade innan klockan skulle ringa vid 07 och undrade varför det var så ljust. Gud vad vi behövde den där timmen just inatt!

Vi har hittills haft en fantastisk kalashelg. Så pass härlig att jag inte hunnit fota eller blogga alls. Fredag-lördag hade vi tre av barnens vänner här och körde fredagsmys med Idol, det gjordes slajm och spelades spel. Igår bakade vi och förberedde för kalas eftersom Enzo och Romeo fyllde 7 år! Det var fullt hus här med vänner och släkt hela lördagen. Så himla härligt och grabbarna mådde som prinsar : ) Tack alla som kom och firade ♥

När alla åkt hem så tog jag en promenad i regnet och sedan beställde vi pizza innan vi alla däckade i soffan.

Fick en sån fin bukett av Mia & Johan när de hämtade kidsen igår. Tusen tack!

Nu är det dags för frukost och sedan ska vi baka, pynta och förbereda för ett hejdundrande 7-års kalas! Jag håller tummarna för att R slipper åka på larm under kalaset. Känns lite svettigt att hantera 11 leksugna kalasbarn helt själv men å andra sidan går allt bara man vill, inte sant? #ingenpanik #livingontheedge

Kram/E

 1. Hanna skriver:

  Hej!

  Kan du inte tipsa lite om vad ni hade för upplägg på pojkarnas kalas?
  Hade ni något tema? Vad gjorde ni? Lekar? Mat?
  Tar tacksamt emot alla tips!!

  1. Engla skriver:

   Hanna: Vi kör väldigt enkla kalas, inte de här moderna kalasen med inhyrda trollkarlar, enhörningar, ponnies mm haha. Vi fikar (cupcakes, kakor, saft, glass) leker lekar (hänga gubbe, hela havet stormar) och avslutade med Skattjakt. Fråga vad födelsedagsbarnen vill. Våra barn uppskattar att hinna leka med sina vänner och ha kul och känna att de är lite i fokus 🙂 Igår var det 10 barn och det blir lite intensivt och röjigt så nästa år kanske det räcker med 5-6. Kram

 2. Vilket härlig helg! Full fart 🙂 Varje år när dina pojkar fyller år så tänker jag lite extra mycket på min son som dog samma dag som han föddes 2010 två veckor över tiden. Jag har följt dig sen innan det hände och det blir så starkt på något vis när jag ser dina fina killar växa och bli större och veta att min älskade son hade varit lika gammal. Tiden går så himla fort… Hoppas ni får ett härligt kalas och att du slipper rodda alla barnen ensam 😉 Vet hur påfrestande dessa kalas kan vara 🙂 Kramar <3

  1. Engla skriver:

   ❤️❤️❤️❤️❤️

 3. Ullis skriver:

  Är det bara jag som inte ser bilderna i mobilen när man kollar via Bloglovin?

 4. Jessica skriver:

  Det var verkligen en vacker höstbukett. =)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..