IMEDEEN – HALVVÄGS

 

 

Som jag berättar HÄR så har jag ett samarbete med Imedeen där jag testar hudvårdstabletten som ska ge skönhet inifrån, IMEDEEN – Derma One. Jag ska under 90 dagar testa deras 90 Dag Challenge där jag varje dag tar 2 stycken av deras Derma One hudvårdstablett som är anpassad för oss som är 25+, och nu är jag halvvägs. Märker jag någon skilnad hittills? Det är fortfarande tidigt i processen, men ja – jag märker faktiskt skillnad! Jag upplever att jag har mer lyster i huden och att jag inte är lika torr så här års som jag annars alltid blir vid årstidsskifte. Jag tycker att huden ser fräsch ut och trots att solbrännan är borta sedan länge sedan så känner jag mig pigg och fräsch i ansiktet oavsett smink eller ej. Imedeen Derma One Innehåller Vitamin C och zink bidrar till att skydda cellerna mot oxidativ stress.

Vitamin C bidrar till normal kollagenbildning som har betydelse för hudens normala funktion. Zink har en roll i celldelningsprocessen och bidrar till normal DNA-syntes och till att bibehålla normal hud.

 

Jag tänkte också passa på att dela med mig av några enkla skönhetstips som är så lätt att ta till sig i vardagen.

– Sömn. Ok det här kanske inte är lätt för alla, och en period med lite sömn är ok men i det stora hela försök sov de timmar du behöver.

– Vatten. Drick massor av vatten och gärna med citron i. Jag älskar varmt citronvatten och det känns som det gör gott inuti och utanpå.

– Jag avslutar varje dusch med kallt vatten för att porerna ska dra ihop sig, och jag sköljer även håret u kallt vatten en snabbis efter hårtvätt. Man blir pigg, ser fräschare ut och det gör gott för både hy och hår.

– Peeling. 1-2 gånger i veckan peelar jag ansiktet med en mild scrub och lägger sedan en ansiktsmask. Ljuvligt! Man får bort allt ”skit” och känner sig ren.

– Skratt. Såklart. Att skratta är den bästa medicinen mot allt.

Kram/E

 1. Sofie skriver:

  Åh, all denna reklam! Förra veckan var det Cubus i varje inlägg och nu LeoVegas. + all reklam du själv lägger in. Har blivit kraftig försämring. Blir inte fler besök av mig.

 2. Lotte skriver:

  Vad använder du för peeling i ansiktet? Jag har fått perioal dermatit så jag måste använda något milt 🙁
  http://lotte4.blogspot.se

  1. Engla skriver:

   Testa Maria Åkerbergs, grymma produkter och jag har peelingen som är jättemild. Kramar

  1. Tycker inte du ska ha ”naturliga” produkter, ofta reagerar man lättare på sådant om man redan är känslig. Testa Apolivas Enzympeeling. Den passar även en superkänslig hy!

  1. Cissi skriver:

   Åh herre, har du fått PD ska du inte peela alls! Gå till en hudterapeut eller googla, ABSOLUT inga mekaniska peelingar med korn. Är PD’n aktiv kan du inte peela öht, där är det typ nollbehandling i början och sen extremt milda produkter ex dermalogicas ultracalming-serie.

   1. Lotte skriver:

    Åh TACK!!! Jag har inte googlat alls och kan inget om det, vet bara att jag ser för jävligt ut hahahaa

 3. Sara skriver:

  Sååå bra tips! Kör själv allihop. 👍🏻😊
  För lääänge sen skrev du att du skulle testa Swiss clinch roller på huden. Har du gjort någon recension av den? Kram!

  1. Engla skriver:

   Den fungerade väl helt ok på mig men jag körde inte med den så länge faktiskt. Det är ju lite obehagligt men man kanske vänjer sig 🙂 Kramar

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..