ÄNTLIGEN FREDAG

 

Välkommen fredag! Så härligt det ska bli med helg : ) Torsdagen försvann i ett nafs och under förmiddagen fick jag lära mig fota lite bättre outfits så ska öva öva öva nu. Eller snarare ska R öva haha. Blir så mycket roligare att ta bilder om man vet lite mer HUR man tar bra bilder och HUR ens kamera fungerar.

Igår släppte vi vårt första avsnitt av vår podcast och jag som är oerhört självkritisk tycker det här är en riktigt svår utmaning. Samtidigt så är det så roligt och jag tror på oss så därför gör vi det. Vi kommer utvecklas massor på bara några veckor, det är jag säker på. Och hitta en bra balans mellan mig och Johanna också. Tycker redan att vi är ett grymt team ♥ Vi blir så glada när ni lämnar fina kommentarer och pepp till oss. Tack! Det är ni som gör att vi vågar! Som jag säger alldeles för ofta i podden ”Gud vad kul!”

Jag säger förresten till när det funkar med iTunes. Vi fick en för liten bild så jag ska fixa det senare i eftermiddag efter vår plåtning med Lovisa som kommer för att ta proffsbilder till podden. Jag vill också skicka ett stort TACK till Fredrik som hjälpt oss med podden! Och Maria som hjälpt till att svara på mina frågor ♥ Och alla runt om oss, vänner, bekanta, bloggläsare… Ni gör denna resa möjlig och ert stöd betyder så mycket för oss!

Nu kör vi fredag hörrni! Puss/E

 

 

 

LOADING..