THIS STYLE

 

Pics: Pinterest

Det här är typ det snyggaste jag vet just nu! Den långa fuskpälsen, ankellånga jeans, sneakers och en sweatshirt. Kan det bli mer bekvämt och snyggt än så? Min teddycoat från Boohoo har ju kommit btw. Varit så mycket annat så har inte hunnit inviga och fota den ännu. Kanske får bli dagens outfit?! Men nu gymmet och sedan läkaren med lilla R. Fullt ös denna onsdag, let´s do this!

Happy onsdag babes! Puss/E

 1. Sandra skriver:

  Kan du lägga upp ett inlägg och visa hur jackan blev? 🙂

 2. Emmy skriver:

  Jättesnygga! Tips om vart de kan klickad hem?!

 3. Hanna skriver:

  Jag beställde två jackor från boohoo för jättebra pris. MEN dom blev returnerade?? Jag har absolut inte gjort någon retur men jag fick mail om att det returnerats och kundtjänst bad mig göra en ny beställning. Så dåligt!

  1. Engla skriver:

   Åh vad trist! Har du angett mobilnr?

   1. Hanna skriver:

    Jättetråkigt, hmm ja det brukar jag göra, kommer dock inte ihåg hur det var den här gången 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..