ONSDAG

 

Hej mitt i veckan! Jag har varit vaken sen 05 (fråga inte) så tycker det börjar kännas som middagstid snart haha. Men jag har gymmat, varit till läkaren med Romeo, jobbat några timmar, haft en kort telefonintervju och ska strax till psykologen innan jag jobbar nån timme till innan vi kör middagsracet och städning. Imorgon fyller ju R år så då ska vi kalasa!

Jag & J shoppade pumpor igår och målade hela kvällen. Hoppas de blir klara idag : )

I övrigt så är jag mest sugen på att podda igen och jag & Johanna har så mycket att få med att det liksom är svårt att hålla sig men tanken är ju att detta ska bli en podd som rullar på vecka in och vecka ut så vi får väl rutin på allt med tiden. Känns väldigt roligt med detta format i alla fall och att få göra denna resa med Johanna. Jag älskar att att blogga men känner att poddandet blir ett bra komplement där man kan gå loss och prata om allt. Sånt man kanske inte vill ha i skrift och sånt som kanske faktiskt är enklare att säga i ett samtal mellan två vänner.

Önskar dig en fin dag ♥ Love/E

LOADING..