TILL HONOM

 

På torsdag fyller min kära man 35 år! Det tycker jag är som att fylla jämt, eller hur?! Vi kommer fira honom med god mat och presenter såklart och sedan tar jag med honom på date om några helger eftersom han så lägligt nog går på jourvecka på hans födelsedag. Men den som väntar på något gott : )

Jag har fixat biljetter till en grej som han kommer få i present och så har jag också köpt några fina plagg. Han shoppar typ aldrig själv men blir alltid glad om han får kläder i present så det är det jag brukar satsa på : ) Jag gillar ju att hitta fina saker till honom så det blir ju win win. Robin är en sån person som aldrig önskar sig något i present. Och har aldrig gjort. Jag är en sån som alltid haft höga förväntningar på födelsedagar och jul, i alla fall när jag var yngre och innan barn. Idag är det inte presenterna jag tänker på för jag kan köpa det jag vill ha själv, men jag älskar att bli FIRAD och uppskattad. Att det får vara min dag och att någon ansträngt sig, för min skull. Det tycker jag är fint.

Och att fira, det ska man ju ta varje tillfälle i akt. Mer än att själv bli firad älskar jag att planera, köpa och fixa  fina presenter till mina älsklingar. Och fyller man 35 ska man ha många paket : )

Tröja  //  Underkläder  //  T-shirt

Neccessär  //  Parfym  //  Tofflor

Shorts  //  Weekendbag

Snygga grejer till honom. Jag har faktiskt köpt några av grejerna ovan. Jag önskar att jag köpt neccessären också för en sån behöver R men det är ju Fars Dag och jul snart också : )

(adlinks)

  1. Lotte skriver:

    Klart han fyller jämt haha, åtminstone nästan 😉 Jag håller på och kollar lite efter farsdagpresent till min man. Jaktkängor står högt på listan
    http://lotte4.blogspot.se

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..