CONSECTOR

I samarbete med Consector


Consector är ett nytt sätt att ta hand om dina lån och krediter. Tänk dig när du ska boka en resa och spanar in bästa resorna via en resesajt som matchar de bästa och billigaste resorna på ett och samma ställe. Så jobbar Consector, fast med lån. Istället för att vända dig till den så kallade vanliga banken kan du på ett modernt och digitalt sätt få lån till bästa räntan utan krångel. Snabbt, effektivt och säkert. Consector är alltså en sajt som förhandlar dina lån åt dig så du slipper gå till olika banker för att få de bästa lånevillkoren.

 

Kanske kan du spara en slant genom att byta bank?  Att kunna spara ett par hundra, eller mer, i månaden gör ju stor skillnad om du tex. spar till din drömväska, resa eller en ny soffa. Eller bara vill få ner månadskostnaderna. Och det vill man ju : ) Om du tex. har ett bolån på 2 000 000 kr med en ränta på 1,71% och får ner det till 1,40% så kan man spara 516 kr/månaden bara där. Per år sparar man 6200 kr så efter 10 år har man sparat ihop 62 000kr. Det låter krångligt men det bästa är att det är så enkelt!

Testa Consector helt gratis för att se vad som kan göras åt dina lån HÄR.

Kram/E

 1. Annie skriver:

  Står ju inget om att man ska låna till en resa? Är ju tydligt att det är reklam för en site som samlar olika banker + räntor, och då jämför Engla med att det funkar på samma sätt som en site som samlar resor (ex momondo, flygresor, ticket).

 2. Maria skriver:

  Känns som ett jättekonstigt samarbete. Har du och R använt er av dem? Hur mycket sänkte de era bolåneräntor? Eller är det bara hypotetiskt att de ”skulle kunna” sänka ens räntor.
  Sen avslutar du med att ”Testa Consector helt gratis..”. Att ”testa” = Consector tar en kreditupplysning, kan ju vara värt att upplysa om så folk inte glatt går in där och ”testar” lite på kul.

 3. Milla skriver:

  Nu blir jag negativ men såna här samarbeten förstår jag inte. Kan man inte spara för o resa utan måste låna tycker jag man ska låta bli. Risken o hamna i lyxfällan blir ju enorm haha

  1. Engla skriver:

   Milla: Nej då missförstår du 🙂 Att få ner sina befintliga lån genom att hitta billigaste räntan. Kram

 4. Anna skriver:

  Galet fult och dåligt reklaminlägg! Vem nappar på det?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..