ANNONS

GOODMORNING

/

 

Goodmorgon weekend och härliga, soliga lördag! Jag är så trött att det värker i kroppen men har hinkat i mig två koppar kaffe precis så blir nog bättre snart : ) Romeo vaknade så tidigt idag, inte likt honom men han är taggad på helg och då blir man ju pigg : ) Jag ska ta en PW här strax innan vi fångar dagen. Enzo känner sig hängig och det gör han typ aldrig. Han har för mycket att göra om dagarna så han har inte tid att vara sjuk. Han är så social och vill aldrig missa något : ) Hoppas det bara är tillfälligt och att han piggnar till så det inte blir sjukstuga nu hela helgen, solsken och allt.

Imorgon är det sista april och Valborgsmässoafton. Brukar ni fira? Vi ska grilla och ha det lite extra festligt tänkte vi. Får se om vi cyklar och kikar på någon brasa, vet faktiskt inte om och var det är i sådana fall. Får kolla upp!

Jag ska ju visa mina sminkfavoriter senare och beställde hem lite nytt i veckan då mascaran och concealern var slut.

Önskar er en underbar lördag godingar! Puss & kram/E

2
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00