ANNONS

TGIF

/

Godmorgon fredag! Hur mår ni idag? Jag somnade helt utslagen igår vid 22 (tidigt för att vara jag) men det var tur för då var jag pigg när klockan ringde tidigare än vanligt. Jag hade en tidig läkartid inne i Uppsala så var tvungen att åka innan barnen började imorse så R tog morgonlämningen och jag hoppade på en tidig buss (som jag höll på att missa, standard) Men fläta Jolies hår hann jag haha.

Läkarbesöket gick bra och nu är jag på väg hem igen. 


Hade lite tid innan bussen gick hemåt igen så slank in och köpte en Selleri  cleance, bra start liksom : )


Sitta i solen och njuta en fredagsmorgon. Är inte det livet så säg?


Ska slänga ihop något liknande själv hemma, smakar liksom fräscht och snällt för kroppen : )

Hoppas ni har en fin dag babes! Puss/E

3
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00