ANNONS

UNDERBARA TORSDAG

/

Hej härliga torsdag! Solen skiner och herregud, jag är sååå soltörstig! Skippade gymmet och tog en powerwalk i solen istället. Så härligt : ) Nu är jag redo för denna torsdag. Efter lunch ska vi iväg till ögonläkaren med Romeo och jag hoppas att jag hinner bjuda honom på en fika efteråt innan vi ska hem för att ta oss till sporthallen, laga middag, ridskola and so on. En helt vanlig torsdag med andra ord : )

Ska svepa en kaffe och svara på mailen innan jag letar upp mina försvunna solbrillor från Anine Bing. Har använt dem en enda gång och sedan förlagt dem någonstans. Så typiskt, men någonstans måste de vara.

IMG_1801

Annars så lever jag ju i mina svarta halfmoon från Le Specs. helt klart favoriter som är inne på sitt tredje år nu, minst!

Happy Thursday babes! Puss/E

1
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00