ANNONS

VECKOPENG?

/

Gymday

Älskar min svarta och min grå fuskpälsjacka och bär dem jämt. Fortsätter vädret så här så kommer jag använda dem ända in i juni, minst. Den grå finns HÄR (adlink) och man kan gå upp en size. Jag har M i min. Den svarta är slutsåld.

Idag har jag tränat mage & rumpa så hoppas det kommer kännas imorgon. Just den träningsvärken är skön, värst är benen men jag körde mst fokus på rumpan så det är där det borde värka : )

Nu ska jag ta och försöka storstäda men energin är verkligen inte på topp så får se hur långt jag kommer. Vill helst bara ta en varm dusch och krypa ner i soffan. Ska betala räkningarna och skriva en lapp med lite regler som gäller i detta hus. Vi ska börja med veckopeng och för att komma upp i den summan vi bestämt så ska några grundläggande vardagsbestyr skötas och helst utan tjat : ) Hur gör ni där hemma, kör ni med veckopeng och hur lägger ni upp det?

2
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00